Over ons

Social Vision Logo

Social Vision

Social Vision is een jong en innovatief bureau dat graag meedenkt over uw social media aanpak. Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Door onze klanten goed te leren kennen zijn wij in staat een goede weerspiegeling van uw bedrijf op social media te maken.

Wij richten ons voornamelijk op het beheren en onderhouden van social media kanalen, het adverteren op social media en het maken van websites. Daarnaast denken wij graag mee over alle vraagstukken op het gebied van uitstraling en marketing die uw onderneming heeft. Onze projecten richten wij in op basis van psychologie. We zorgen door middel van psychologie dat uw website of social media zo effectief mogelijk wordt.

Missie

Social Vision is ontstaan vanuit de behoefte aan een goede uitstraling van bedrijven op social media. 

Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun social media en website. Social Vision ontzorgt bedrijven in het onderhouden van hun social media en website zodat de ondernemer tijd heeft voor hetgeen waar hij/zij het beste in is.

Door het toepassen van neuromarketing en webpsychologie zorgen wij voor extra aantrekkelijke social media en websites. 

Visie

Social Vision streeft naar een goede social media aanpak en een professioneel werkende website voor alle ondernemers. 

Wij streven er naar dat al onze klanten hun bedrijfsdoelen weten te realiseren aan de hand van social media en hun website.

In onze ogen heeft elke ondernemer social media nodig om te kunnen blijven groeien. Wij gaan voor een relatief nieuwe marketing-aanpak bij ondernemers.

Start

Deze onderneming is ontstaan vanuit de kennis dat veel bedrijven nog nauwelijks of zelfs helemaal niet aanwezig zijn op social media. 

Het valt ons op dat veel ondernemers niet goed weten hoe ze hun social media en website in moeten zetten om het gewenste doel te behalen. 

Hier zagen wij een kans om met onze kennis en expertise andere ondernemers te ondersteunen in het professionaliseren van hun onderneming op internet en social media.

We zijn benieuwd naar uw doelen!

Bel

Social Vision
+31 6 345 362 37

Mail

Social Vision
info@socialvision.nl

WhatsApp

Social Vision
+31 6 345 362 37