Voordelig en snel een winstgevende website


Neem contact op


Lees meer

Nieuwe website nodig of uw website laten updaten?

U heeft al een nieuwe website vanaf €500,-

Uw website is een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Het is van belang dat uw website het karakter van uw onderneming perfect weerspiegelt. Bij Social Vision zijn wij gespecialiseerd in het maken van moderne en professionele websites. Wij houden niet van vakjargon, we houden het graag simpel en begrijpbaar!

Als u bij ons een website laat maken gaan we samen in overleg om uw bedrijf van top tot teen te leren kennen. Op die manier zorgen we ervoor dat de website gaat aanvoelen als een maatpak voor uw onderneming. 

Daarna gaan we aan de slag met uw website en houden we u up-to-date. U kan uw eigen bestanden aanleveren qua afbeeldingen, logo’s en teksten. Echter zijn wij niet de beroerdste om dit voor u te doen als u deze nog niet heeft. 

We blijven net zo lang werken aan uw website tot dat deze helemaal naar wens is. Omdat wij begrijpen dat u geen zin heeft om zelf aanpassingen te moeten doen aan uw website kunnen wij dit maandelijks voor u uit handen nemen. 

Wilt u met ons in gesprek over een nieuwe website of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar!


Neem contact op

Social Vision Logo
Web licht blauw

Voordelig

Een professionele, unieke en goed werkende website? Dat kan al vanaf 499,-.

Uniek

Geheel uniek en speciaal voor jouw onderneming ontworpen, geen standaard templates.

Snel

Niet weken lang moeten wachten op je website? Wij gaan direct aan de slag wanneer jij wilt.

SEO

Wat heb je aan een website die in de zoekmachines niet zichtbaar is?

Persoonlijk contact

We gaan door tot je helemaal tevreden bent! Een vast contactpersoon die je altijd kunt bereiken.

Gemakkelijk onderhouden

Voor onze websites maken wij gebruik van WordPress. Het meest gebruikte CMS ter wereld!

Al vanaf 499,-

Geen duizenden euro’s voor een nieuwe website. Als ondernemer heb je al genoeg kosten, geen ruimte voor een veel te dure website. Wij ontwikkelen al een gloednieuwe website vanaf 499,-. En dat zonder standaard templates! Je nieuwe website wordt helemaal op maat gemaakt en volledig aangepast aan de huisstijl van jouw onderneming. We blijven doorgaan tot je helemaal tevreden bent, zonder bijkomende kosten. 


Ik wil een nieuwe website!

Snel een nieuwe website

Als startende ondernemer wil je snel een unieke, goed werkende en professionele website zodat je snel aan de slag kunt. Maar ook als je je website wilt laten updaten wil je niet dat de website lang onder constructie is. 

Zodra jij het wilt gaan wij direct aan de slag. Is dat direct na het ondertekenen van de offerte? Geen probleem. Wilt u liever dat wij pas over enkele dagen of weken beginnen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat de website NOOIT uit de lucht is en direct een representatieve ‘Home’-pagina heeft. Binnen de kortste tijd heeft u een spiksplinternieuwe website.


Ik wil snel een nieuwe website!

Persoonlijk contact

We werken met korte lijnen en direct persoonlijk contact. Het is immers zonde van de tijd als we twee dagen hebben gewerkt en het toch aangepast moet worden. We betrekken jou dus optimaal bij ons proces. 

We blijven net zolang werken aan de website tot jij helemaal tevreden bent, ook als dat meer uren kost dan op de offerte. Achteraf krijg je nooit extra kosten voorgelegd die niet zijn afgesproken. 


Hier wil ik meer over weten!

Wie wij zijn

“Social Vision is een jong, innovatief en gezellig bureau. We houden ons bezig met het bouwen van websites, het onderhouden van social media kanalen, ondernemers ondersteunen bij adverteren en met klantcontact. We werken voornamelijk voor ZZP’ers. Voor deze groep is snelle, laagdrempelige communicatie en een voordelige prijs van groot belang. Wij merken dan ook dat veel van onze klanten veel waarde hechten aan onze manier van communiceren. Het écht kunnen helpen van een ondernemer is het voornaamste doel van Social Vision. Het klinkt cliché, maar het is zo.”

Jorik van Run – Oprichter Social Vision


Ik wil kennis maken!

Wat onze klanten zeggen

Ik ben via likedIn in contact gekomen met Jorik van Social Vision. We hebben hierna een prettig telefoongesprek gehad over mijn website. In dit gesprek kreeg ik al vele tips. Uiteindelijk heb ik mijn website laten veranderen door Social Vision. De communicatie verliep erg prettig en na één week was mijn nieuwe website al online. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken!
Suzanne de Jong
Suzanne de JongSDJ Administratie
Vorig jaar hebben wij onze nieuwe website laten maken door Jorik van Social Vision. Jorik heeft ons erg snel en concreet geholpen. Het design voor de website hebben wij tevens uitbesteed en waren hier ontzettend blij mee. Daarnaast erg vriendelijk en staat klaar om te helpen. Top service! Bedankt, wij blijven zaken doen!
Anie Azatjan
Anie AzatjanAT Administration & Consultancy
Previous
Next

Snel starten met je nieuwe website!

Houtmarkt Breda

Breda

Winkelstraat Breda

Ginnekenmarkt Breda

Haven Breda

Haven Breda

SONY DSC

Ginnekenmarkt


Vorige
Volgende

We zijn benieuwd naar uw doelen!

Bel

Social Vision
+31 6 345 362 37

Mail

Social Vision
info@socialvision.nl

WhatsApp

Social Vision
+31 6 345 362 37