Verbeter jullie social media!


Neem contact op


Lees meer

Tijd besparen?

Het vervelendste aan ondernemen is het altijd te weinig hebben van 1 ding: tijd. De kostbare tijd die je hebt wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk indelen. Bekijk eens hoeveel tijd je nu daadwerkelijk kwijt bent aan social media en wat het je onder aan de streep oplevert. Laat je social media beheren door professionals die écht weten wat ze doen!


Vertel mij meer!

De juiste kennis

Heb jij niet de juiste kennis in huis om de social media van jou bedrijf écht in te zetten voor jouw doelen? Bij Social Vision werken professionals die alles weten over het inzetten van content voor de juiste doelgroep en voor wie social media een tweede huid is. Met zowel grafische als technische kennis kunnen onze professionals jou compleet ontzorgen. Naast het maken van mooie content heeft Social Vision zich jaren verdiept in de psychologische aspecten van social media en content.


Deze kennis wil ik inschakelen!

Persoonlijk werk

Veel ondernemers houden zoveel mogelijk in eigen hand. Deze ondernemers willen zelf het contact met hun volger houden en de grip niet verliezen. Dat is ook zeker niet nodig! Ga eens na waar de meeste tijd in gaat zitten. Waarschijnlijk is dat het ontwikkelen van nieuwe content.

En juist die content kan heel persoonlijk zijn zonder dat je er uren mee bezig bent. Wij komen elke maand langs om samen met jou de ideale contentkalender samen te stellen. Door middel van onze kennis vertalen we jou en jouw bedrijf op social media precies zoals jij het wilt. We geven advies wat je het best kan doen en zoeken samen de ideale doelgroep.


Hier wil ik meer over weten!

Zorgeloos ondernemen

Als ondernemer wil je jezelf maximaal kunnen focussen op hetgeen dat jij als geen ander kunt. Je wilt niet de hele dag bezig zijn met randzaken of personeel zaken laten oppakken waar zij niet voor zijn opgeleid of geen ervaring mee hebben. Zie het als een boekhouder, die heb je omdat je er zelf niet genoeg verstand van hebt en je zeker wilt weten dat het goed gaat. Ben jij klaar om zorgeloos te kunnen ondernemen? Focus je alleen nog op hetgeen waar jij écht goed in bent!


Ik wil kennis maken!

Bel

Social Vision
+31 6 345 362 37

Mail

Social Vision
info@socialvision.nl

WhatsApp

Social Vision
+31 6 345 362 37