Portfolio

Onze trots!

Ons portfolio bestaat uit social media beheer, advertenties en websites. Met veel passie en inzet hebben wij aan deze producten gewerkt. Met trots delen wij dan ook graag ons werk met u!

Wilt u een social media kanaal, campagne of website die er net zo professioneel uitziet? Neem gerust contact met ons op, we maken graag persoonlijk kennis met u!

Websites

Previous
Next

Recensies

Ik ben via likedIn in contact gekomen met Jorik van Social Vision. We hebben hierna een prettig telefoongesprek gehad over mijn website. In dit gesprek kreeg ik al vele tips. Uiteindelijk heb ik mijn website laten veranderen door Social Vision. De communicatie verliep erg prettig en na één week was mijn nieuwe website al online. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken!
Suzanne de Jong
Suzanne de JongSDJ Administratie
Vorig jaar hebben wij onze nieuwe website laten maken door Jorik van Social Vision. Jorik heeft ons erg snel en concreet geholpen. Het design voor de website hebben wij tevens uitbesteed en waren hier ontzettend blij mee. Daarnaast erg vriendelijk en staat klaar om te helpen. Top service! Bedankt, wij blijven zaken doen!
Anie Azatjan
Anie AzatjanAT Administration & Consultancy
Previous
Next

Een greep uit onze klantenSocial media beheer

Is het voor uw onderneming tijd om te gaan starten op social media? Of heeft uw onderneming al social media maar wilt u het verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Meer informatieAdverteren op Social meda

Wilt u gaan beginnen met het adverteren op social media? Of bent u simpelweg opzoek naar de mogelijkheden? Laat ons u de juiste richting op helpen!


Meer informatieWebsites maken

Uw website is nodig aan verbeteringen toe? U wilt een hele nieuwe website? Of een hele make-over? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag met uw website!


Meer informatie

We zijn benieuwd naar uw doelen!

Bel

Social Vision
+31 6 345 362 37

Mail

Social Vision
info@socialvision.nl

WhatsApp

Social Vision
+31 6 345 362 37